A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Центр дітей, юнацтва та молоді відділу освіти Хотінської селищної ради Хотінської об'єднаної територіальної громади

Новини Центру дітей, юнацтва та молоді

Дата: від до Скинути

Підсумки І територіального етапу фестивалю-конкурсу родинних гербів «Я. Родина. Україна»

З метою створення умов для вивчення історії роду, збереження його традицій та духовної єдності поколінь, підвищення ролі родини в національно-патріотичному вихованні дітей з 20 вересня по 03 жовтня 2023 року було проведено І територіальний етап фестивалю-конкурсу родинних гербів «Я. Родина.Україна».

14:38 03.10.2023

Підсумки І (територіального) етапу Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси», номінація «образотворче мистецтво» – пленер «Перлини Сумщини"

З метою виявлення та підтримки талановитих дітей та учнівської молоді у сфері образотворчого мистецтва, удосконалення їх виконавської майстерності з 14 до 22 вересня 2023 року було проведено І   (територіальний) етап Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси», номінація «образотворче мистецтво» –пленер «Перлини Сумщини».

14:32 25.09.2023

«StopRussia | MRIYA»

«StopRussia | MRIYA» - платформа, яка являється виробником проектів за підтримки Кіберполіції України та волонтерів. Кіберполіція України, спільно з волонтерами та небайдужими громадянами перетворила проект «МРІЯ» у сильну ініціативу протидії російським окупантам в медіа-просторі. - "Найбільша сила нашої спільноти — це наші підписники, завдяки Вам, ми успішно блокуємо та протидіємо російській агресії в Інтернеті."

14:19 06.09.2023

Територіальний етап виставки декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край»

З метою виявлення, розвитку та підтримки юних талантів, виховання національного світогляду учнівської молоді, стимулювання розвитку творчого пошуку відродження української національної культури з 07 квітня до 24 квітня 2023 року було проведено І територіальний  етап  виставки декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край».

13:04 24.04.2023

Конкурс малюнків «Українська родина – міцна і єдина»

З метою виховання патріотизму, любові до України, поваги до родинних цінностей українського народу у закладах освіти Хотінської селищної ради проходив відбірковий етап обласного заочного конкурсу малюнків «Українська родина – міцна і єдина».

15:26 21.04.2023

Фестиваль-конкурс родинних гербів «Я. Родина.Україна»

З метою створення умов для вивчення історії роду, збереження його традицій та духовної єдності поколінь, підвищення ролі родини в національно-патріотичному вихованні дітей з 14 березня по 28 березня 2023 року було проведено І територіальний етап фестивалю-конкурсу родинних гербів «Я. Родина.Україна»

15:46 29.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора