A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Центр дітей, юнацтва та молоді відділу освіти Хотінської селищної ради Хотінської об'єднаної територіальної громади

Новини Центру дітей, юнацтва та молоді

Дата: від до Скинути

#Центри_неформальної_освіти

     Відомо, що проводження на свіжому повітрі дуже корисно для дітей, а рухливий спосіб життя робить їх дозвілля цікавим і різноманітним.

15:31 16.09.2022

#Центри_неформальної_освіти

Церква — це спільнота вірних. А кожна спільнота має свої правила, які стосуються також і поведінки. Учасники заходу разом з керівником та священником Миколою повторили правила поведінки у храмі, провели ознайомчу бесіду про історію сільського Храму, основні догматичні засади Православної Віри та важливості віри людини для спасіння її душі.

11:03 16.09.2022

#Центри_неформальної_освіти

Тренування — це чудовий привід не засиджуватися вдома, а також ідеальний спосіб підняти собі настрій і зарядитися енергією.

17:59 15.09.2022

#Центри_неформальної_освіти

У Хотінській громаді відбувся майстер-клас "Лялька-анистрес" та бібліокінозал "Дивимось українське!". Діти цікаво та творчо провели свій вільний час та виготовили іграшки. А на іншому заході дізналися історію розвитку українського кіно з самого початку свого виникнення до сучасних фільмів та переглянули сімейний анімаційний фільм «Кирило Кожум’яка».

10:47 13.09.2022

#Центри_неформальної_освіти

Швидко промайнуло 10 днів осені, але за цей час сталося багато цікавих подій. Хотінська селищна територіальна громада з 1 вересня 2022 року розпочала участь у проєкті #Центри_неформальної_освіти.

16:50 10.09.2022

Територіальний етап ХХV обласного літературного конкурсу «Проба пера»

З метою виявлення та підтримки талановитої учнівської молоді у сфері літературної творчості  з 28 грудня 2021 року до 20 січня 2022 року проводився І (територіальний) етап обласного літературного конкурсу «Проба пера».

15:38 24.01.2022

Всеукраїнський заочний конкурс робіт юних фотоаматорів «Моя країна – Україна!»

З метою пошуку та розкриття нових юних талантів, формування в учнівськоії молоді активноії життєвоії позиціії, готовності брати участь у суспільному і культурному житті краіїни, розвитку пізнавальних процесів у дітеий, зокрема: уяви, сприийняття, уваги, мислення та подальшого розвитку фотоаматорства серед учнівськоії молоді проходить Всеукраїнський заочний конкурс робіт юних фотоаматорів "Моя країна - Україна". Учні Кіндратівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та Олексіївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів активно долучилися до цього конкурсу.

09:21 30.12.2021

Територіальний етап Всеукраїнської заочної виставки-конкурсу «Український сувенір»

З метою залучення молодого покоління до джерел і процесу творення українського народного мистецтва, виявлення, розвитку та підтримки юних талантів, популяризації народних ремесел, виховання поваги до традицій українського народу з 30 листопада до 15 грудня 2021 року у Центрі дітей, юнацтва та молоді проходив територіальний етап Всеукраїнської заочної виставки-конкурсу «Український сувенір».

09:14 17.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора